I dag var været så som så, og vi fant ut at vi måtte benytte tiden mens vi er her, så vi leide oss bil for 2 dager. Med min retningssans er det like godt å leie GPS med det samme, en liten Open Corsa ble det og vi tittet sammen på kartet…hvor skulle vi dra? En liten landsby oppi fjellet så skikkelig spennende ut, og vi stilte inn GPS,en på St. Guillaume du desert, og kjørte avgårde. Jeg er ikke veldig modig å kjøre steder jeg ikke er kjent og pleier alltid å overlate slikt til Johan Edvard. Men Ine og jeg ba en bønn og korsa oss og girte opp . Det ble en spennende tur, først på motorveien og så gjennom fantstisk landskap og vinmarker, pittoreske små landeveier og landsbyer opp til denne eldgamle landsbyen grunnlagt på 800-tallet. Da vi kom fram og fikk tatt noen bilder, begynte det å lyne og tordne og så ble det skybrudd! Men tiden var perfekt for litt lunsj og vi fikk deilig lokal mat og slappet av en time mens regnet pøste ned. I dette fjellområdet er en av Europas mest spektakulære grotter, Grotte de Clamouse, og det hadde vi lyst til å oppleve, passet perfekt i regnet. Det ble en stor opplevelse. Tenk at det tar 10år for en stalankitt å vokse 3 cm! Her var det formasjoner på mange meter, se bildene-selv om de ikke kan gjengi det fantastiske ved grottene. Inni den største salen Le grand salle, fikk vi en forestilling av lys og opera – meget stemningsfullt og surrealistisk. Vel ute av grottene, fant vi ut at GPSen ikke ladet, og var gått tom for strøm. Vi måtte bare finne veien tilbake, ba en bønn (oh help me God) og kjørte nesten rett hjem til huset (k

jente du meg, visste du at det var et under 🙂