I dette huset er det kun et rom til leie med eget bad og tilgang til hage og svømmebasseng. Da blir man behandlet som en del av familien, jeg har allerede vært på Skype med datteren i huset. Hvis man liker dette konseptet er det perfekt. Noe mer vennlig og imøtekommende finner du nok ikke. Veldig trygt. vi har fått hylle i kjøleskap, kolonialbutikk er rett rundt hjørnet. Det er 20 min. å gå til sentrum, ellers går det busser (busslinje 1) . Vi har blitt litt bortskjemte fordi Robert, som er en flott franskmann, gift med nydelige Nicole, og er far og bestefar, har kjørt rundt og vist oss Beziers, og skal kjøre oss til toget i morgen når vi skal til Carcassonne. Hvis du vi bo på La Daubinelle, kan du google det, og sende mail til Nicole. Det koster 500 euro for en uke med deilig fransk frokost og mye ekstra hygge. Det er sentralt i forhold til mange severdigheter, og hvis man leier bil er man enda mer fleksibel. Men det går altså helt utmerket å kjøre kollektivt.
Ine og jeg har ledd og ledd i kveld. Nå sover hun søtt ved siden av meg. Vertene kom og serverte meg ost, oliven, iskald Muscatvin og et glass god Bordeaux. Jeg klyper meg litt i armen og takker for livet. Amen;-)