Jeg har gjort ferdig mitt shabby-chic-barneromsbilde (OK, jeg VET at shabby-chic er på vei ut nå, men jeg syns det er litt koselig stil…) Jeg vil gjerne dele hva jeg har brukt i bildet mitt.

Først har jeg klipt et stykke av et hvitt blondeskjerf (som jeg fant på en brukthandel) og limt det på en 30 X 24 cm canvas, med limpistol. Limpistolen er uunnværlig!

Bildet av de to søte jentene fant jeg i et Familien fra 1968 – jeg fant en skatt i kjelleren her på gården, massevis av gamle ukeblad fra 60. og 70-tallet, – masse artig man kan bruke det til! Jeg har brukt håndlaget naturfarget papir som jeg har revet i kantene og sydd bildet på med siksaksøm på symaskinen. Så har jeg brukt Distress ink, Vintage Photo (Panduro) i kantene for å få det litt rustikke og gamle preget.

STEMPEL kan man bruke til mye. Her stemplet jeg et lite stempel med svart blekk på en bit håndlaget papir med teksten WITH LOVE på flere språk. Jeg bruker umonterte stempel som jeg setter på en akrylplate. De som etter min erfaring er absolutt best er “Rock-a-blocks” – som er litt buede. Da blir stemplene jevne og fine. Det kan bestilles på www.crafterscompanion.co.uk

En liten nuperellebrikke jeg fant på en bruktbutikk, kunne jeg ikke bruke limpistol på. Jeg har funnet et helt genial lim som kan sprayes på, kjøpt på Panduro, som brukes mye i blomsterdekorasjon o.l. Den funket perfekt på det hullete mønstret. Husk å rengjør,sett den opp-ned med korken på når du har brukt den. Da stivner ikke sprutedelen.

..Litt perler, et engleglansbilde, noen hvite små silkeblomster og en blondebord. Tja, det ble ganske søtt – og veldig moro å lage.