Jeg tror jeg er en skap-prinsesse. Innerst inne, nesten uten å ville det, og litt flau… fordi jeg har vokst opp på 70-tallet….liker jeg litt luksus. Vakre ting som står i interiørblad som Veranda foreksempel, gir meg lyst til å tasse rundt i velourtøfler i et slott i Provence, sette meg ned ved et digert, perfekt stemt Steinway flygel og spille en lovsang mens jeg ser ut over lavendelåkre og olivenlunder…. Nå og da dukker jeg ut av skapet og skaper litt hverdagsluksus her på gården. Man trenger ikke bruke all verden med penger for å få en liten følelse av luksus. En prismekrone funnet på loppemarked, et speil jeg har arvet, litt deilige duftelys, tilbehør av porselen fra Frankrike funnet på finn.no, litt gulvfliser med mosaikk,- vips så er den lille doen forvandlet til et bittelite slottsdo 🙂 Dritbra, som min svigerinne så treffende sa…